Lægen er online d. 18 juni til forundersøgelser. Bestil tid her

HVAD ER PEELING?

HVAD ER EN ZO SKIN HEALTH STIMULATION PEEL?

En ZO Stimulation Peel er en kosmetisk klinikbehandling, der med en kombination af AHA-syrer: Mælkesyre, citrosyre, glykolsyre eller mandelsyre, arbejder på at penetrere ned i de dybere hudlag og derved understøtte cellefornyelsen. ZO Stimulation Peel er med til at skabe en sund hud ud fra ZO Skin Healths definition af sund hud. 

HVORDAN BEHANDLES MED ZO STIMULATION PEEL?

Behandlingen vil tage udgangspunkt i din huds specifikke tilstand på dagen. 

DER ER FORSKELLIGE FASER I BEHANDLINGEN

FASE 1

Først gøres huden klar med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter eksfolieres huden mekanisk, med en polish bestående af fine magnesiumkrystaller, som fjerner de døde hudceller. Sidste trin i 1. første fase er pads som bliver påført i cirkel bevægelser. 

*lidt som du måske kender det fra din daglige ZO Skin Health hudplejerutine.

FASE 2

Efter afrensning, skal huden preepes. Her påføres ZO Peel Prep som fjerner alt overfladefedt på huden, da peelingen arbejder effektivt på en fedtfri hud. Herefter bliver stimulation peel påført, som efter endt virketid bliver neutraliseret. 

FASE 3

Nu beroliges, lindres og fugtes huden i 3. fase. Huden bliver påført en maske som du efterfølgende ligger med i ca. 10-15 min. I klinikken kan anvendes LED lys som tilvalg til at aktivere masken endnu mere.

FASE 4

I fjerde og sidste fase bliver huden gjort kar til igen at komme ud i vejr, vind og sol.

Huden bliver påført de aktive Zo produkter som passer til din hudtilstand. 

EFTER BEHANDLINGEN?

Efter endt behandling vil du blive vejledt i, hvordan du på egen hånd kan optimere din daglige hudplejerutine og hvad du især skal holde fokus på, for at forbedre og opretholde en sund hud.

HVORDAN VIRKER PEELINGEN?

ZO Stimulation Peel skaber en sund hud ved at eksfoliere døde hudceller og efterfølgende gøre hudens øverste hudlag mere kompakt. Dermed styrkes hudbarrieren og huden bliver modstandsdygtig for ydre påvirkninger af skadelige stoffer og lys-stråler. Fastheden i huden forbedres ved at stimulere hudens produktion af de kollagene fibre samt elastin. Solskader stabiliseres, således at hudtonen bliver mere jævn og ensartet og solskaderne minimeres. ZO Stimulation Peel behandler og forbedrer desuden specifikke hudtilstande såsom aldrende hud, tør og dehydreret hud, fedtet og uren hud.Under behandlingen tilføres huden antiinflammatoriske ingredienser som virker beroligende og hæmmer betændelsestilstande og gør derfor an aktiv indsats for at bekæmpe og lindre sygdom og inflammation, så som acne og rosacea.

HVOR OFTE SKAL ZO STIMULATION PEEL FORETAGES?

Et behandlingsforløb er på 3-5 peelinger med ca. 2-4 ugers interval, for at understøtte hudens regenerering og cellefornyelse. For at holde resultatet pænt, vil det typisk være hver 6.-12. uge du skal bestille tid til en ny peeling. Dette skyldes at fra en hudcelle fødes til den afstødes fra huden, går der mellem 1,5-3 måneder ca. 6 uger for yngre hud og op mod 12 uger for ældre hud og derfor vil en peeling være gavnligt i dette tidsinterval for at understøtte cellefornyelsen og holde hudens glød og spændstighed vedlige.

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden, og til at analysere trafikken. Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.