Lægen er online d. 18 juni til forundersøgelser. Bestil tid her

01.BOTOX

Reducerer rynker og fine linjer i ansigtet

HVAD ER BOTOX?

Hos Den Kosmetiske Klinik behandles der med botulinum toxin type A også kaldet Botox, for at reducere rynker og fine linjer i ansigtet. 

Botox er et renset proteinmolekyle udvundet af en bakterie. Botox har evnen til at afspænde de impulser fra nerver, der får muskler til at trække sig sammen og synliggøre rynker i ansigtet.

Toxinet har i mange år været brugt til at afspænde hyperaktive muskler med. Det har siden tidligt i firserne også været en sikker og gennemprøvet måde at behandle strabismus (skelen) og blepharospasmer (tics i øjenlåget) med. I dag er Botox en kendt kosmetisk behandling. 

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

PANDE

MELLEM BRYN

SMILERYNKER

RYNKER PÅ NÆSEN

MUNDVIGE

HAGEN

KÆBEN

TANDKØDSSMIL

FINE LINJER PÅ OVERLÆBEN

LØFT AF OVERLÆBEN

FORVENTET RESULTAT AF BEHANDLINGEN?

Botulinum toxin bruges kosmetisk til at afspænde udvalgte ansigtsmuskler, hvilket bevirker en nedsat foldning af huden. Derved udglattes især dynamiske rynker, rynker som ses ved grimasser og i mindre udstrækning statiske rynker (dette er rynker som ikke forsvinder, selv når man strækker huden).

Således mindskes rynkerne og behandlingen forebygger også dannelsen af yderligere rynker.

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

Sammen kigger vi på dit ansigt og taler om dine forventninger til behandlingen. Ved brug af Botox er det både muligt at behandle så du fortsat har en naturlig mimik eller et mere afspændt resultat. Du beslutter selv hvad du ønsker. Derefter behandles de ønskede områder med en lille tynd nål. 

HVORNÅR OG HVOR LÆNGE VIRKER TOXINET?

Behandlingen begynder at tage effekt efter 48 til 72 timer, og den maximale effekt er først nået efter 1 til 2 uger. Effekten af behandlingen varer mellem 3 til 6 måneder.

HVILKET RESULTAT OPNÅR JEG?

Når musklerne afspændes opnår du, at det behandlede område syner mere jævnt og glat.

02.FILLER

Kan give fylde, løft og korrigere asymmetri

HVAD ER HYALURONSYRE FILLER?

Det er en steril gel, der består af stabiliseret hyaluronsyre. Denne hyaluronsyre er indholdet i sprøjterne til kosmetisk behandling, hvis du vælger en fillerbehandling. 

Den hyaluronsyrefiller som, Den Kosmetiske Klinik behandler med er Restylane eller Teosyal. Ved brug af Restylane eller Teosyal kan der opnåes de mest naturlige resultater.

Restylane og Teosyal kan give fylde, løft og korrigere asymmetrier.

FORVENTET RESULTAT AF BEHANDLINGEN?

Behandlingsresultatet er synligt efter 14 dage.

Afhængigt af, hvilket område der behandles, hudtype og injektionsteknik, kan effekten af behandlingen med hyaluronsyrefiller holde mellem 3 og 12 måneder. 

GØR DET ONDT?

Hvis du ønsker at få Restylane eller Teosyal i læberne eller en skinbooster-behandling, anbefaler Den Kosmetiske Klinik altid, at du får bedøvet området først. Læberne er sensitive og ved brug af skinbooster kræver behandlingen ofte mange stik. Herefter vil behandlingen mærkes uden ubehag. 

Hvis du ikke er bedøvet vil du kunne mærke små niv og let ubehag alt efter hvor følsom du er. 

03.PROFHILO

Forebygger slap og løs hud

SÅDAN VIRKER PROFHILO

Profhilo består af stabiliseret hyaluronsyre, der opstrammer og forebygger slaphed i huden. Ud over at styrke og fugte huden har Profhilo også en modellerende effekt på aldrende væv,, der begynder at miste sin spændstighed. Profhilo er fremragende til brug af opstramning af løst væv.  

Molekylerne i Profhilo binder væske til huden, hvilket hjælper hudens egen dannelse af kollagen, som opstrammer, forfiner og udglatter rynket hud.

Profhilo er derfor et produkt der ikke giver øget volumen, men derimod genskaber hudens elastisitet.

Produktet har en levetid i vævet i ca. 28 dage. I denne tid stimuleres huden til dannelse af kollagen og elastin. Resultatet viser sig typisk i løbet af en uge og udvikler sig gradvist, i takt med at hudkvaliteten forbedres,

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ?

Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området, dette forsvinder nogle dage efter behandlingen.

Behandling med Profhilo er relativ ukompliceret og forløber næsten altid uden komplikationer, dog ved brug af fx Fiskeolie, Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øges risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandling.

OBS Det frarådes at området nedkøles med is!

Ved udbrud af forkølelsessår er det vigtigt at behandle med Zovir salve så tidligt som muligt.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål injiceres Profhilo i fem punkter i ansigtet eller på halsen, hvorefter produktet spreder sig i vævet og fugter huden indefra.

Det anbefales, at Profhilo bruges som en kur med 2-3 behandlinger med fire ugers mellemrum.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN?

Du skal undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko.

HVORDAN HAR JEG DET EFTER BEHANDLINGEN?

Du kan genoptage dit arbejde umiddelbart efter behandlingen. Der kan forekomme hævelse, blå mærker og rødme af det behandlede område – det er helt normalt og forsvinder efter 1-3 døgn.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES

Profhilo kan bruges til opstramning i ansigtet, af hals, håndflader eller décolleté (brystet).

ER DER HINDRINGER FOR BEHANDLINGEN?

Man bør ikke injicere Profhilo i områder med infektion, f.eks. aktiv acne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen er væk enten spontant eller ved behandling. Der behandles ligeledes ikke med Profhilo hvis du er gravid eller ammer.

HVOR LÆNGE HOLDER PROFHILO?

Det er meget individuelt fra person til person hvor længe produktet holder, men i gennemsnit 6 måneder. De fleste kunder holder behandlingen ved lige en gang årligt.

Det opbyggede resultat nedbrydes som aldringsprocessen fortsætter.

HVOR GØR BEHANDLINGEN GODT FOR?

I alle behandlingstilfælde ses en stærkere og sundere hud, med et opstrammet resultat.

04.SUNEKOS

Behandling mod mørke rander under øjne

SÅDAN VIRKER SUNEKOS

Sunekos er en injektionsbehandling, hvor der tages stor fordel af aminosyrer og deres synergier med hyaluronsyre for at gendanne hudkvalitet og balance.

Sunekos unikke formel har vist gennem undersøgelser, at være i stand til at stimulere fibroblasterne i dermis, der begge producerer vigtige elementer til fornyelse af hudceller.

Takket være denne proces modvirker Sunekos alderstegn i ansigtet på en meget naturligt måde.

HVILKE BIVIRKNINGER ER DER?

Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området, især ved behandling omkring øjnene. Dette forsvinder nogle dage efter behandlingen.

Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Zovir på huden.

HVORDAN SKAL JEG FORBEREDE MIG?

Behandling med Sunekos forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af fx Fiskeolie, Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandlingen.

HVORDAN BEHANDLES JEG MED SUNEKOS?

Sunekos er en injektionsbehandling.

Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål injiceres Sunekos i det områder, der skal behandles, hvorefter produktet spreder sig i vævet og frugter huden indefra.

Behandlingen udføres som en kur på ca. 3-5 gange, med 14 dages mellemrum. Hver behandling tager cirka 15 minutter. Herefter anbefales en opfølgende behandling efter ca. 6 måneder.

GØR BEHANDLINGEN ONDT?

Produktet injiceres med en meget tynd kanyle, og behandlingen er derfor ikke forbundet med stor smerte.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN?

Du skal undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup.

HVORDAN HAR JEG DET EFTER BEHANDLINGEN?

Behandlingen med Sunekos har ingen ophelingstid, hvilket betyder at du kan fortsætte din hverdag umiddelbart efter behandlingen. 

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

Sunekos kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt, hals, decolletage og hænder. Det er især effektivt i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene, for at fjerne poser og mørke rander.

ER DER HINDRINGER FOR BEHANDLINGEN?

Man bør ikke injicere Sunekos i områder med infektion, fx aktiv acne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling. Der behandler ligeledes ikke med Sunekos hvis du er gravid eller ammer.

HVOR LÆNGE HOLDER SUNEKOS?

Afhængigt af kunden og dennes hudkvalitet holder behandlingen i gennemsnit mellem 5-7 måneder. Det opbyggede resultat nedbrydes som aldringsprocessen fortsætter. Resultatets levetid er individuelt og styres af genetik og livsstilsfaktorer.

FORUNDERSØGELSE OG BETÆNKNINGSTID GÆLDER!

Efter du har fået en forundersøgelse med information både skriftligt og mundtligt, skal der minimum gå 2 dage før behandlingen kan finde sted ifølge Sundhedsstyrelsen.

05.PEELING

En effektiv behandling af ansigtet, der arbejder på et hud problem.

HVAD ER EN ZO SKIN HEALTH STIMULATION PEEL?

En ZO Stimulation Peel er en kosmetisk klinikbehandling, der med en kombination af AHA-syrer: Mælkesyre, citrosyre, glykolsyre eller mandelsyre, arbejder på at penetrere ned i de dybere hudlag og derved understøtte cellefornyelsen. ZO Stimulation Peel er med til at skabe en sund hud ud fra ZO Skin Healths definition af sund hud. 

HVORDAN BEHANDLES MED ZO STIMULATION PEEL?

Behandlingen vil tage udgangspunkt i din huds specifikke tilstand på dagen. 

DER ER FORSKELLIGE FASER I BEHANDLINGEN

 1. fase  

Først gøres huden klar med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter eksfolieres huden mekanisk, med en polish bestående af fine magnesiumkrystaller, som fjerner de døde hudceller. Sidste trin i 1. første fase er pads som bliver påført i cirkel bevægelser. 

*lidt som du måske kender det fra din daglige ZO Skin Health hudplejerutine.

 1. fase 

Efter afrensning, skal huden preepes. Her påføres ZO Peel Prep som fjerner alt overfladefedt på huden, da peelingen arbejder effektivt på en fedtfri hud. Herefter bliver stimulation peel påført, som efter endt virketid bliver neutraliseret. 

 1. fase 

Nu beroliges, lindres og fugtes huden i 3. fase. Huden bliver påført en maske som du efterfølgende ligger med i ca. 10-15 min. I klinikken kan anvendes LED lys som tilvalg til at aktivere masken endnu mere.

 1. fase 

I fjerde og sidste fase bliver huden gjort kar til igen at komme ud i vejr, vind og sol.

Huden bliver påført de aktive Zo produkter som passer til din hudtilstand. 

EFTER BEHANDLINGEN?

Efter endt behandling vil du blive vejledt i, hvordan du på egen hånd kan optimere din daglige hudplejerutine og hvad du især skal holde fokus på, for at forbedre og opretholde en sund hud.

HVORDAN VIRKER PEELINGEN?

ZO Stimulation Peel skaber en sund hud ved at eksfoliere døde hudceller og efterfølgende gøre hudens øverste hudlag mere kompakt. Dermed styrkes hudbarrieren og huden bliver modstandsdygtig for ydre påvirkninger af skadelige stoffer og lys-stråler. Fastheden i huden forbedres ved at stimulere hudens produktion af de kollagene fibre samt elastin. Solskader stabiliseres, således at hudtonen bliver mere jævn og ensartet og solskaderne minimeres. ZO Stimulation Peel behandler og forbedrer desuden specifikke hudtilstande såsom aldrende hud, tør og dehydreret hud, fedtet og uren hud.Under behandlingen tilføres huden antiinflammatoriske ingredienser som virker beroligende og hæmmer betændelsestilstande og gør derfor an aktiv indsats for at bekæmpe og lindre sygdom og inflammation, så som acne og rosacea.

HVOR OFTE SKAL ZO STIMULATION PEEL FORETAGES?

Et behandlingsforløb er på 3-5 peelinger med ca. 2-4 ugers interval, for at understøtte hudens regenerering og cellefornyelse.For at holde resultatet pænt, vil det typisk være hver 6.-12. uge du skal bestille tid til en ny peeling. Dette skyldes at fra en hudcelle fødes til den afstødes fra huden, går der mellem 1,5-3 måneder ca. 6 uger for yngre hud og op mod 12 uger for ældre hud og derfor vil en peeling være gavnligt i dette tidsinterval for at understøtte cellefornyelsen og holde hudens glød og spændstighed vedlige.

RESULTAT

Langt de bedste resultater opnås ved en kombination af en god daglig hudplejerutine med Zo skin og klinikbehandling med jævne mellemrum. Huden er et levende væv som tilpasses og påvirkes af mange forskellige faktorer så som; genetik, stofskifte, hormoner, søvn, stress samt miljøpåvirkninger herunder; sol, rygning, kost, væskeindtag, skidt, snavs og bakterier fra bl.a. fingre/hænder, mobiltelefoner og sengetøj – derfor kan der også være flere faktorer som skal tænkes ind, når man ønsker at forbedre og opretholde en sund hud. Tålmodighed og vedholdenhed er vigtige nøgleord, på vejen dertil.

06.DERMAPEN

Opnå en hud med maksimal glød, jævn hudstruktur, færre fine linjer.

HVAD ER MICRONEEDLING?

Ved at vælge en EPI DAB, CTYOCARE 532, SkinCeuticals eller en Zo Skin Health microneedling behandling opnår du en hud med maksimal glød, jævn hudstruktur, færre fine linjer og en mere fast hudstruktur. Derudover vil du opnå en lagt større evne til at optage de aktive hudplejeprodukter du bruger hjemme.

Du kan tilvælge micro Botox (Azzalure) hvis du er forundersøgt i klinikken forinden. 

Behandlingstypen er den mest innovative teknologi, som kombinerer bl.a. A-vitamin, enzymer, aminosyrer, antioxidanter og hyaluronsyre. Selve opløsningen anbringes på huden, hvor den administreres ind i huden via små mikronåle. 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Behandlingen er opbygget via små fine mikronåle, en såkaldt invasiv (ikke-kirurgisk) behandling. Under behandlingen bryder disse små nåle huden for at skabe et kontrolleret hudtraume, som får kroppen til at “helbrede” de mikroskopiske skader med øget produktion af kollagen og elastin. Dette resulterer i en forbedret hudkvalitet.

HVOR OFTE ANBEFALES EN BEHANDLING?

Det anbefales at få en microneedling behandling med 4 ugers interval. Ved 5 behandlinger vil du opnå det maksimale resultat.

HVILKE RESULTATER KAN OPNÅS?

 • Mindre synlige porer
 • Reducering af rynker og fine linjer
 • Stimulering af kollagenprocessen
 • Forbedret hudkvalitet
 • En hud med glød
 • Mere jævn hudstruktur
 • Bedre optagelse af dine hjemme produkter 

BEHANDLINGSTID?

Behandlingen tager ca. 60 min. Hvis du er sensitiv, kan det være en god ide at bedøve huden med lokalbedøvende creme 60 min før.

07.LED LYS

Giver ny energi til dine celler.

HVAD ER EN LED LYS BEHANDLING?

DermaSEMITA LED (Light Emitting Diodes) lysbehandling er en effektiv behandlingsmetode som stimulerer og tilfører energi til hudens celler.

Forskellen mellem normalt LED lys og dermaSEMITA LED lysbehandling, er at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

Vores hud har evnen til at absorbere lys og omdanne det til cellulær energi. Lys energi stimulerer cellernes mitokondrier, og øger ATP produktionen. ATP (adenosintrifosfat) rummer kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processor i kroppen, såsom kollagen produktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

HVAD OPNÅR JEG VED EN DERMASEMITA BEHANDLING?

En dermaSEMITA behandling kan udføres i forskellige lysbølgelængder hvilke påvirker behandlingsdybden og hvorledes hudens celler stimuleres. De forskellige lys giver forskelige resultater. 

RØDT LYS – KOLLAGEN STIMULERING

Anti-ageing, reducere rødmen, stimulerer kollagen produktion, udglatter huden.

Gennem livet ældes huden – den primære årsag til dette er at hudens egen produktion af collagen mindskes i takt med alderen.

Behandlingen med rødt lys øger produktionen af kollagen og styrker elastinfibrene i huden, hvorved rynker og fine linjer mindskes og huden opnår fornyet glød og elasticitet.

BLÅT LYS – ACNE BEHANDLING, ANTI-INFLAMATORISK OG KAN LINDRE KLØE

Rigtig mange unge mennesker får acne, uren hud. Hvis ikke huden behandles kan der i nogle tilfælde forekomme skællet og tør hud, arring og pigmentforandringer.

Det blå behandlingslys trænger igennem hudlagene og aktiverer stoffet coproporphyrin, som er en organisk forbindelse i huden.

Behandlingen virker inflammatorisk og er dermed bakteriedræbende. Det blå lys har også en effektiv virkning på rosacea og andre betændelsestilstande.

GULT LYS – PHOTO REJUVENATION

Photo rejuvenation, styrker lymfe- og blodcirkulation.

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden for hudens alderstegn, dette ses på huden i form af at huden bliver mere slap og at der opstår pigmentskjolder.

Behandlingen med gult lys stimulerer lymfe- og nervesystemet, derudover vil behandlingen give huden et yngre og mere frisk udseende. Man vil ligeledes opleve en lindring og reduktion af forbrændinger samt solskoldning.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Det anbefales at du modtager 8 behandlinger, med en uge imellem hver behandling.

Derefter kan du vedligeholde dit reslutat.

Husk alle behandlinger skal udføres kontinueligt for at du som kunde får det bedste resultat. Kroppen nedbryder sig selv efter 25års alderen. Derfor er det vigtigt at vedligeholde de gode resultater. 

08.EJAL 40

En effektiv indvendig hudbehandling.

HVORDAN VIRKER EJAL 40?

Produktes formel indeholder en let hyaluronsyre og er dermed en meget effektiv indvendig behandling.

Selve behandlingen indføres i huden, via små indstik. Sprøjten indeholder 2,0 ml hyaluronsyre i gel form. Ejal 40 injiceres med flere teknikker, men den mest effektive teknik er 4-punkts teknikken, som tillader injektion af 0,25 ml pr punkt på hver side af ansigtet, der minimerer risikoen for ødem og blå mærker. 

Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre. Den genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden. Ejal 40 modvirker nedbrydningsprocessen så vi forbygger for tidlige alderstegn. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hun, der er dehydret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden, og til at analysere trafikken. Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.