Lægen er online d. 15 juli til forundersøgelser. Bestil tid her

VORES VÆRDIER

En eksklusiv klinik med kunden i centrum.

Den Kosmetiske Klinik er en lille eksklusiv Speciallæge klinik i centrum af Holbæk med speciale i kosmetiske behandlinger og hudpleje.

Der tilbydes de anerkendte former for kosmetiske injektionsbehandlinger, og ansigtsbehandlinger i klinikken. Derudover tilbydes der rådgivning i særlig hudpleje. Konceptet er maximal sikkerhed og tryghed.

Klinikkens behandlingsansvarlige læge, Speciallæge Thomas Kjær Uhlig driver en privat klinik på Frederiksberg, med kosmetiske speciallæge behandlinger og kirurgi. Der tilbydes de anerkendte former for kosmetiske injektionsbehandlinger og ansigtsbehandlinger i klinikken. Derudover tilbydes der også rådgivning i særlig hudpleje.

MARIAS FILOSOFI

Klinikejer og kosmetisk specialsygeplejerske

Jeg hedder Maria Bobjerg og er ejer af Den Kosmetiske Klinik. Det er mig du møder ved alle dine besøg i klinikken. 

Jeg er uddannet sygeplejerske tilbage i 2014 og har erfaring fra b.l.a. privathospital, hudlæge og en kosmetisk laser klinik i København. 

Siden jeg blev færdiguddannet har jeg udelukkende beskæftiget mig med kosmetiske injektions- og laserbehandlinger med fokus på det naturtro behandlingsfelt. 

I 2020 havde jeg opbygget så meget erfaring og var flere gange blevet tilbudt af flere af de førende klinikker i København at blive klinikchef for dem, men ved nærmere eftertanke, gav det mig bare skubbet til at starte mig egen klinik. Derfor flyttede jeg ’hjem’ og startede mit eget hjertebarn i Holbæk, det blev til Den Kosmetiske Klinik- og jeg har ikke fortrudt. Holbæk byder på de allerbedste kunder og jeg er meget taknemmelig for den store loyale kundegruppe, som jeg har fået i byen samt alle dem som kommer langvejsfra. Det er dejligt at mærke den varme. 

Jeg mestrer alle behandlinger med Botox og filler på masterniveau. Jeg er specialregistreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed indenfor Botox, ikke-permanente fillers, samt laser og IPL, men i Holbæk tilbyder jeg i øjeblikket kun kosmetiske behandlinger med filler, Botox og peelinger. 

Jeg vil altid sikre mig, at du får en kyndig vejledning, høj faglighed og derud over får du en perfektionist til fingerspidserne – kun det bedste er godt nok her. 

Jeg vil glæde mig til at møde dig i klinikken. 

"Jeg kigger altid på hele personen, deres personlighed og stræber efter at skabe et match i deres udtryk. Det er vigtigt at skabe et naturligt resultat mine kunder kan se sig selv i".

– MARIA

DET SIGER VORES KUNDER

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden, og til at analysere trafikken. Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.