Lægen er online d. 18 juni til forundersøgelser. Bestil tid her

ALT GODT OM BOTOX

ALT GODT AT VIDE OM FILLER

Jeg har siden år 2014 specialiseret mig i behandlinger med botox med fokus på naturlige resultater. Mine kunder er ikke aldersforskrækket, men de vil derimod gerne være den pæneste udgave af dem selv uden en bekymringsrynke, nedadvendte mundvige eller et tandkødssmil der titter frem. 

Vi ældes da genetik, livsstil og måden vi har passet på vores hud, vil sætte sine spor. 

Rynker viser et levet liv, hvor der har været masser af grin og smil. Men rynker kan også opstå efter sygdom som bl.a. stress og manglende søvn. 

Rynker kan give ansigtet charme og karakter alt efter i hvilken retning rynkerne tegner sig. I disse tilfælde bør du bibeholde lige netop disse karakteristiske træk. I andre tilfælde kan rynker skabe et surt, træt eller trist udtryk uden at det egentlig afspejler den følelse, som du måtte gå rundt med. 

Du kan opnå en rigtig god effekt med botox ved at få behandlet uønskede rynker i ansigtet. Alt mimik du aktivt kan fremtvinge kan behandles. De områder som typisk bliver behandlet for et mere frisk udtryk er panden, mellem bryn og øjne.  

LIDT MERE BAGOM PRODUKTET

Botox har i mange år været anvendt til forskellige sygdomsbehandlinger bl.a. af spastiske muskler.

Botox, Vistabel, Dysport og Azzelure er gennemtestede og godkendte lægemidler, der indeholder det aktive stof Botulinum Toksin Type A, som vi fælles kalder for Botox. 

Botox har været benyttet til kosmetiske behandlinger i mere end 30 år på verdensplan.  Der er altså tale om et meget gennemtestet stof, som har været anvendt igennem årtier. Botox er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.

Du skal være opmærksom på at Botox ikke er permanent og at Botoxen forsvinder igen. Derfor skal behandlingen gentages med ca. 3-4 måneders mellemrum. Hvis du stopper med Botox vil det ikke forværre dine mimiske rynker, du vil blot gå tilbage til samme udgangspunkt, som da du begyndte. 

Botox kræver en lovpligtig forundersøgelse. I klinikken forundersøger klinikkens behandlingsansvarlige læge dig. Efter godkendt forundersøgelse skal du blot tænke over, om du stadig er interesseret i Botox behandlingen. To dage efter forundersøgelsen må du tidligst modtage din behandling. Herefter kan du altid booke dine behandlinger, når det passer dig. 

Vi anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden, og til at analysere trafikken. Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.